Bemutatkozás

A Metal Special Fémkereskedelmi Bt egy 1993-ban alapított kereskedelmi vállalkozás. Családi vállalkozásként cégünk elsősorban különböző fogyasztási termékekkel jelent meg a magyar piacon, acéltermékekkel közvetetten 2004 óta foglalkozunk.

Új, fémipari üzletágunkkal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakszerű és megbízható beszállítói legyünk hazai és nemzetközi Partnereinknek.

Célunk, hogy akár gyártásból akár rövid, “just in time” szállítási határidővel szolgáljuk ki Partnereinket elsősorban speciális, ill. nehezen beszerezhető szénacél, rozsdamentes, színes és egyéb csövek, csőtermékek, zártszelvények tekintetében. Bővült portfóliónkban EURO profilokkal, idomacélokkal, szögacélokkal, köracélokkal egyedi kovács darabokkal, egyedi fém és acélszerkezetek gyártása is profilunkba került. Beszállítói tevékenységünket elsősorban az ipari szektorokra koncentrál különösen olaj és gázipar, energetika, gépgyártás csővezetékek, vegyipar, bányászat, erőműi területeken.

Cégünk egyik specialitása az extra nagy vagy kis átmérőjű, vastag falú illetőleg speciális anyagminőségű, felhasználású acél és fémcsövek beszerzése, legyen szó hossz- vagy spirálhegesztett, ill. varratnélküli, öntött, megmunkált csövekről, gyakorlatilag a világon beszerezhető és legyártatható összes acél és fémcső típussal foglalkozunk EN/DIN, ASTM/ASME, API, GOST szabványok szerint.

Terméktől függően nemzetközi kapcsolataink révén akár 1-2 munkanapos határidővel be tudjuk szerezni a kívánt acél illetve fém termékeket. Lehetőség van speciális, szabványon kívüli méretek legyártatására is.

Minimum rendelési mennyiségek tekintetében terméktől és egyéb paraméterektől függően lehetőség nyílik akár 1 szál/darab csőtermék beszerzésére is.

Kérjük, küldjön ajánlatkérést abban az esetben is, ha nem találja weboldalunkon azt a méretet, ill. minőséget amire szüksége van.

Egyeztetés alapján lehetőség van házhozszállításra, megmunkálásra, darabolásra, roncsolásos és roncsolás mentes anyagvizsgálatok elvégzésére továbbá egyéb az acél és fémiparban szokásos és speciális szolgáltatások igénybevételére.

A speciális acél és fémcsövek szakértője

Kérje ajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!