Metal Special: az innováció és a minőség tökéletes fémipari egyvelege

Családi vállalkozásunk 1993 óta van jelen a piacon. 2004 óta specializálódunk acéltermékek kereskedelmére és gyártására.

Folyamatosan bővülő kínálatunkkal és szakértelmünkkel arra törekszünk, hogy megbízható partnerként szolgáljuk ki a hazai és a nemzetközi igényeket egyaránt.

acélgyári munkás

Történetünk

Kezdetben különböző fogyasztási termékekkel jelentünk meg a magyar piacon, majd 2004-ben döntöttünk úgy, hogy az acélipar felé is kiterjesztjük tevékenységünket.

Az évek során folyamatosan fejlesztettük szaktudásunkat és kapcsolatrendszerünket, amely lehetővé tette számunkra, hogy a speciális acél- és fémtermékek széles választékával szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Küldetésünk és víziónk

Küldetésünk, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan juthassanak hozzá a legnehezebben beszerezhető fém- és acéltermékekhez.

Célunk, hogy “just in time” szállítási modellel maximalizáljuk ügyfélelégedettségünket, miközben innovatív megoldásokat kínálunk az ipar számára.

Víziónk, hogy a Metal Special neve egyet jelentsen a minőséggel és megbízhatósággal a fémiparban.

acélgyártásért felelő munkás

Termékportfólió:

Mérföldköveink és megoldásaink

Büszkék vagyunk arra, hogy üzletágunk alapítása óta számos jelentős mérföldkövet értünk el.

Ezek közé tartozik a nemzetközi kapcsolatrendszerünk kiépítése, amely segítségével akár 1-2 munkanapon belül be tudjuk szerezni a szükséges anyagokat.

Emellett különleges szolgáltatásaink, mint a házhozszállítás, anyagvizsgálatok és a gyártási folyamatok személyre szabása, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Metal Special kiemelkedjen a versenytársak közül.

Telephelyünk

A telephelyünkön történő gyártási folyamatokat szüntelenül fejlesztjük, hogy megfeleljünk a piaci igényeknek és az új technológiai trendeknek. Modern gyártási technológiáinkkal és kiváló szakembereinkkel biztosítjuk termékeink magas minőségét.

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége, vagy konkrét kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Széchenyi u. 46.

dr. Fábián Tibor

Ügyvezető

Telefon: +36 20 352 5813
E-mail: tibor.fabian@metal-special.com
Fax: +36 1 2451 8320
Skype: kohasz3

Gábor Bohus

Sales Representative

E-mail: gabor.bohus@metal-special.com
Telefon: +36 30 908 4442
Viber & whatsapp: +36 30 908 4442